Elektriker till solcellsprojekt – Karlstad

Elektriker till solcellsprojekt – Karlstad

Nordic Solar AB är ett företag som är verksam i en framtidsbransch – solenergi. Vi är idag en av Sveriges mest erfarna installatör av solceller, vi har varit etablerade sedan 2009. Vi behöver nu förstärka med en elektriker som ska utgå från Karlstad tillsammans med våra montageteam.

Vi utför solcellsinstallationer lokalt i närområdet men även över stora delar av södra och mellersta Sverige och jobbet kan därför innebära resor och övernattningar i tjänsten.

Vi tror att du som söker jobbet har erfarenhet med lite olika typer av el-installationer, allt från service till projekt. Du bör även gilla upplägget med variation under veckorna samt variation av projekt, stora som små. Du har förmåga att kunna lösa problem som kan uppstå och har en god kontakt med kunder. Du kommer naturligtvis att få den upplärning och relevanta utbildningar du behöver kring de speciella förutsättningar som gäller för solcellsinstallationer. Till din hjälp har du också vår övriga personal som förutom att planera alla arbeten även finns till hands för att lösa frågor under arbetets gång.

Eftersom du och ditt installationsteam kommer att vara företagets huvudsakliga kontakt med många av våra kunder är det viktigt att du har lätt för att träffa nya människor och kan bemöta dessa på ett trevligt och professionellt sätt.

B-körkort är ett absolut krav, medan erfarenheter och kurser inom exempelvis takarbete, taktsäkerhet, ställningar och arbetsliftar är meriterande.

Vi har en god atmosfär och stark gemensamhetsanda i alla led, från sälj via projekt till lager och framförallt våra fantastiska installationsmedarbetare. Så känner du att du är en av oss så tveka inte, sök direkt!

Mer information om vilka vi är och hur vi jobbar hittar du på vår hemsida – www.nordicsolar.se
Om du är intresserad och tror att du skulle passa för jobbet är du välkommen att höra av dig till Tobias Andersson.

Detta gör du genom att skicka ett mail till honom där du berättar lite om dig själv och vad du jobbat med tidigare. Ett CV med utbildningar och arbetslivserfarenhet ska bifogas.

Mejlet märker du med ”Elektriker Karlstad” och skickar till tobias.andersson@nordicsolar.se