Elektriker sökes till Karlstad
Elektriker till Karlstad/Töcksfors!

Nordic Solar är ett företag som är verksam i en framtidsbransch – solenergi. Vi behöver nu förstärka med en elektriker som ska utgå från Karlstad eller Töcksfors.

Vi utför solcellsinstallationer över stora delar av södra Sverige och jobbet kommer därför i olika grad innebära resor och övernattningar i tjänsten. Resorna görs så gott som alltid tillsammans med ytterligare minst en person som då oftast är mer inriktad på det mekaniska montaget.

Vi tror att du som söker jobbet har några års erfarenhet av arbete med elinstallationer i byggnader och gillar upplägget med att vara ute på installationsresor under veckorna. Du har förmåga att självständigt utföra elinstallationer och lösa många av de frågeställningar som kan uppstå i samband med detta. Du kommer naturligtvis att få den upplärning du behöver kring de speciella förutsättningar som gäller för solcellsinstallationer. Till din hjälp har du också vår övriga personal som förutom att planera alla arbeten även finns till hands för att lösa frågor under arbetets gång.

Eftersom du och ditt installationsteam kommer att vara företagets huvudsakliga kontakt med många av våra kunder är det viktigt att du har lätt för att träffa nya människor och kan bemöta dessa på ett trevligt och professionellt sätt.

B-körkort är ett absolut krav, medan erfarenheter och kurser inom exempelvis takarbete, taksäkerhet, ställningar och arbetsliftar är meriterande.

Mer information om vilka vi är och hur vi jobbar hittar du på vår hemsida – www.nordicsolar.se
Om du är intresserad och tror att du skulle passa för jobbet är du välkommen att höra av dig till Tobias Andersson.

Detta gör du genom att skicka ett mail till honom där du berättar lite om dig själv och vad du jobbat med tidigare. Ett CV med utbildningar och arbetslivserfarenhet ska bifogas.

Mejlet märker du med ”Elektriker” och skickar till tobias.andersson@nordicsolar.se