Försäljningsansvarig Bohuslän & Dalsland

Försäljningsansvarig Bohuslän & Dalsland

Nordic Solar är störst i Värmland på solenergi. Nu vill vi bli ännu större!

Bohuslän och Dalsland är två regioner där vi redan är välkända och etablerade, vi har montagepersonal i regionen sedan flera år. Nu vill vi förstärka vår satsning lokalt, genom att rekrytera en driven medarbetare som kan axla rollen som ansvarig för försäljning.

Nordic Solar är i egenskap av den största solcellsinstallatören i Värmland, ett självklart val för privatpersoner och företag som vill producera sin egen el. En solcellsinstallation innebär inte enbart en insats för miljön, man blir mer självförsörjande på el och sparar därmed pengar till annat. Efterfrågan på solcellsanläggningar samt dess kringutrustning såsom batterilagring och elbilsladdning ökar stadigt. Utvecklingen inom branschen går fort och vart det slutar vet ingen, en sak vet vi och det är att utvecklingen bara börjat!

För att passa in i denna roll ser vi att du har bakgrund inom el- och/eller byggsektorn samt är van att självständigt driva försäljning och kundkontakter mot en specifik målgrupp. Du är trygg i kundkontakter och drivs av försäljning. I rollen ingår att såväl aktivt driva utåtriktade försäljningsaktiviteter som att hantera inkommande förfrågningar. Du har förmågan att hålla ordning och struktur i en varierande roll med högt tempo. Du behärskar arbete i såväl Officepaket som affärssystem obehindrat. B-körkort är ett krav.

Mer information om vilka vi är och hur vi jobbar hittar du på vår hemsida – www.nordicsolar.se

Om du är intresserad och tror att du är rätt person för jobbet är du välkommen att höra av dig till Daniel Gruvborg.

Detta gör du genom att skicka ett mejl till honom där du berättar om dig själv och vad du jobbat med tidigare. Ett CV med utbildningar och arbetslivserfarenhet ska bifogas.

Mejlet märker du med ”Försäljningsansvarig Bohuslän & Dalsland” och skickar till daniel.gruvborg@nordicsolar.se