Elektriker sökes till Karlstad
Försäljningsansvarig för villamarknaden i Värmland

Nordic Solar är störst i Värmland på montage av solenergi. Nu vill vi bli ännu större!

Jobbar du idag som elektriker eller arbetsledare och är duktig på försäljning? Då är kanske du den vi söker för att ta ansvar för Nordic Solars försäljning och projektering av solcellsanläggningar för villamarknaden i Värmland. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Karlstad.

Efterfrågan på solcellsanläggningar från villaägare ökar stadigt och Nordic Solar är i egenskap av den största solcellsinstallatören i Värmland ett självklart val för privatpersoner som vill producera sin egen el och därigenom spara pengar och samtidigt göra en insats för miljön. Därför vill vi nu förstärka vår satsning mot denna målgrupp genom att anställa en driven medarbetare som kan axla rollen som ansvarig för försäljning gentemot villaägare i Värmland.

Vi tror att du har bakgrund inom el- eller byggsektorn och att du är van att självständigt driva försäljning och kundkontakter mot en specifik målgrupp. Du har goda kunskaper och gedigen erfarenhet inom el och bygg och trivs mycket bra med kundkontakter och försäljning. I rollen ingår att såväl aktivt driva utåtriktade försäljningsaktiviteter som att hantera inkommande förfrågningar. Du har förmågan att hålla ordning och struktur i en varierande roll med högt tempo och ser god intern och extern kommunikation både muntligt och skriftligt som självklarheter i rollen. Du har god datorvana och behärskar arbete i såväl Officepaket som affärssystem. B-körkort är ett krav.

Mer information om vilka vi är och hur vi jobbar hittar du på vår hemsida – www.nordicsolar.se

Om du är intresserad och tror att du skulle passa för jobbet är du välkommen att höra av dig till Daniel Gruvborg.

Detta gör du genom att skicka ett mejl till honom där du berättar lite om dig själv och vad du jobbat med tidigare. Ett CV med utbildningar och arbetslivserfarenhet ska bifogas.

Mejlet märker du med ”Försäljningsansvarig villamarknaden Värmland” och skickar till daniel.gruvborg@nordicsolar.se