Montör till solcellsprojekt i Dalsland/Bohuslän

Montör till solcellsprojekt i Dalsland/Bohuslän

Nordic Solar är ett företag med rötter i Värmländska Töcksfors, kontor och lager i Töcksfors, Karlstad & Dalsland.

Vi är verksamma i en framtidsbransch – solenergi. Vi behöver nu förstärka med en eller flera montörer som ska utgå från Dalsland/Bohuslän tillsammans med vårt redan etablerade montageteam som består av montörer och elektriker.

Vi utför solcellsinstallationer lokalt i närområdet men även över stora delar av södra Sverige och jobbet kan därför innebära resor, övernattningar och inarbetad arbetstid i tjänsten.

Vi tror att du som söker jobbet har lätt för att jobba på tak, några års erfarenhet med arbete inom t.ex. bygg, plåt, mekaniska montage eller lantbruk och gillar upplägget med variation under veckorna och massor av frisk luft! Du har förmåga att kunna lösa problem, inte vara rädd för att kavla upp ärmarna och jobba, samt har en god kontakt med kunder. Du kommer naturligtvis att få den upplärning du behöver kring de speciella förutsättningar som gäller för solcellsinstallationer med regelverk och montagetekniker. Till din hjälp har du också vår övriga personal som förutom att planera alla arbeten även finns till hands för att lösa frågor under arbetets gång.

Eftersom du och ditt installationsteam kommer att vara företagets huvudsakliga kontakt med många av våra kunder är det viktigt att du har lätt för att träffa nya människor och kan bemöta dessa på ett trevligt och professionellt sätt.

B-körkort är ett absolut krav, medan erfarenheter och kurser inom exempelvis takarbete, taksäkerhet, ställningar och arbetsliftar är meriterande.

Mer information om vilka vi är och hur vi jobbar hittar du på vår hemsida – www.nordicsolar.se
Om du är intresserad och tror att du skulle passa för jobbet är du välkommen att höra av dig till Tobias Andersson.

Detta gör du genom att skicka ett mail till honom där du berättar lite om dig själv och vad du jobbat med tidigare. Ett CV med utbildningar och arbetslivserfarenhet ska bifogas.

Mejlet märker du med ”Montör Dalsland/Bohuslän” och skickar till tobias.andersson@nordicsolar.se