Vi söker Solcellsmontörer till Karlstad och Töcksfors!

Vi är ett företag som är verksam i en framtidsbransch – solenergi – Vi behöver nu förstärka med ett par montörer som ska utgå både från vårt teknikkontor i Karlstad och från vårt kontor och lager i Töcksfors. Vi utför solcellsinstallationer över stora delar av södra Sverige och jobbet kommer därför normalt att innebära resor måndag till torsdag med inarbetade fredagar. Resorna görs så gott som alltid tillsammans med ytterligare minst en person som då oftast är mer inriktad på det elektriska montaget.

För att få mer information om vårt företag ber vi dig vandra runt här på vår hemsida så tror vi du får en bra bild av vilka vi är och vad vi håller på med. www.nordicsolar.se

Vi tror att du som söker jobbet har minst några års praktisk erfarenhet. Du gillar upplägget med att vara ute på installationsresor under veckorna och har förmåga att arbeta bra i grupp och lösa många av de frågeställningar som kan uppstå i samband med detta. Du kommer naturligtvis att få den upplärning du behöver kring de speciella förutsättningar som gäller för solcellsinstallationer. Till din hjälp har du också vår övriga personal som förutom att planera alla arbeten även finns till hands för att lösa frågor under arbetets gång.

Eftersom du och ditt installationsteam kommer att vara företagets huvudsakliga kontakt med många av våra kunder är det viktigt att du har lätt för att träffa nya människor och kan bemöta dessa på ett trevligt och professionellt sätt.

B-körkort är ett absolut krav, medan erfarenheter och kurser inom exempelvis takarbete, taksäkerhet, ställningar och arbetsliftar är meriterande.

Om du är intresserad och tror att du skulle passa för jobbet är du välkommen att höra av dig till Daniel Gruvborg.
Detta gör du genom att skicka ett mejl till honom där du berättar lite om dig själv och vad du jobbat med tidigare. Ett CV med utbildningar och arbetslivserfarenhet ska bifogas.

Mejlet märker du med ”Montör Töcksfors” och skickar till daniel.gruvborg@nordicsolar.se