Är du vår nya medarbetare?

Vi söker nu efter en utvecklande och lösningsfokuserad supporttekniker!

Nordic Solar utvecklar nu vår eftermarknadsavdelning och tillsätter en helt ny tjänst, vi är i behov av dig som är social, drivande och tekniskt intresserad. Det handlar om en ny tjänst som vi behöver din hjälp som ny medarbetare att utveckla.

Det handlar om en varierad roll, där dina arbetsuppgifter kan handla om att du bemöter kunder i telefon och träffar besökande kunder. Enklare felsökningar via telefon, ärendehantering, frågor kring elavtal, appar, internetproblem m.m. Övervakning och registrering av nya övervakningssystem solcellsanläggningar.


Eftersom det är en helt ny roll tror vi att det i framtiden även kan handla om anpassning och utveckling av nya digitala systemstöd, främst inom ärendehantering

Vi är ett företag som verkar i en framtidsbransch – solenergi – Vi utför solcellsinstallationer främst mellan Stockholm och Oslo med utgångspunkt från Töcksfors, Karlstad och Dalsland.

För att få mer information om Nordic Solar ber vi dig vandra runt här på vår hemsida så tror vi att du får en bra bild av vilka vi är och vad vi håller på med.

Vi tror att du som söker jobbet är:

  • Duktig på att kommunicera digitalt
  • Tekniskt intresserad och gilla ny teknik
  • Strukturerad
  • Gilla kundkontakter
  • Serviceinriktad och kreativ

B-körkort är ett krav, medan erfarenhet av teknik och it är meriterande. Olika kurser inom området är meriterande. Vi tror att du som söker tjänsten behärskar svenska språket väl då dokumentationer och säkerhetsföreskrifter är på svenska.

Då vi eftersträvar en jämn könsfördelning, välkomnar vi kvinnliga sökande.

Om du är intresserad och tror att du skulle passa för jobbet är du välkommen att höra av dig till vår HR-chef Martin Eklund. Detta gör du genom att skicka ett mejl till honom där du berättar lite om dig själv och vad du jobbat med tidigare. Ett CV med utbildningar och arbetslivserfarenhet ska bifogas.

Mejlet märker du med ”supporttekniker Karlstad” och skickar till Martin Eklund: martin.eklund@nordicsolar.se

Nordic Solar är ett av Sveriges äldsta inom solcellsinstallatörsbranschen och verksam i hela Värmland (Arvika, Eda, Filipstad, Forshaga, Grums, Hagfors, Hammarö, Karlstad, Kil, Kristinehamn, Munkfors, Storfors, Sunne, Säffle, Torsby och Årjäng) och i Dalsland (Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Mellerud, Vänersborg och Åmål), men även i övriga Sverige och i Oslo-trakten.

Lämna en kommentar