Är solel din grej? Då ska du titta hit!

Om du inte vill jobba med vilken el som helst, utan bara med solel, så finns det ett gôtt gäng som väntar på dig här på Nordic Solar. Det enda som krävs är att du är utbildad, är trevlig och självgående, gör gôrsnygga installationer och har B-körkort. 

Intressant? Då tycker vi att du ska läsa vidare! 

Det är soliga tider för solenergibranschen, så vi behöver förstärka med dig som är elektriker till vårt team. Vi är ett av Sveriges äldsta inom solcellsinstallatörsbranschen och verksam i Värmland och Dalsland, men även i övriga Sverige och i Oslo-trakten.

Sök dig till oss om:

  • Du vill jobba inom ett av de äldsta företagen inom solenergibranschen
  • Du har adekvat utbildning som elektriker med några års erfarenhet av arbete med elinstallationer i byggnader
  • Du värnar om miljön genom att arbeta inom solelbranschen
  • Du tycker det är okej att utgå från Karlstad och ibland få resor i jobbet
  • Du är driven, självgående och trivs med att möta olika kunder varje dag
  • Du är lämnar dina installationer i städat skick, gör snygga kabeldragningar och är stolt över ditt färdiga arbete
  • Du har B-körkort

Du kommer att utgå från Karlstad, men då vi utför solcellsinstallationer över stora delar av södra Sverige kan jobbet komma att innebära resor. Resorna görs så gott som alltid tillsammans med de kollegor som jobbar med det mekaniska montaget. 

Eftersom du och dina kollegor kommer att vara Nordic Solars huvudsakliga ansikte utåt är det viktigt att du har lätt för att träffa nya människor på ett trevligt och professionellt sätt. Vi tar en heder i att lämna våra färdiga installationer med ordning och reda på allt från kabeldragningar till dokumentation.  

B-körkort är ett absolut krav, men det du saknar i erfarenhet inom exempelvis takarbete, taksäkerhet, ställningsbyggnation och arbetsliftar löser vi när du är på plats.  

Fortfarande intressant?

Kontakta vår HR-chef Martin Eklund och berätta lite om dig själv och vad du jobbat med tidigare. Har du ett CV med utbildningar och arbetslivserfarenhet klart, så bifoga det, annars så tar vi det senare. 

Behöver du mer inspiration innan du hör av dig, hör vår elektriker Magnus Dahl berätta om jobbet:

Lämna en kommentar