Nu kan vi erbjuda finansiering!

Förmånligt investeringslån i samarbete med ecster, en del av Handelsbanken

Genom vårt samarbete med ecster, en del av Handelsbanken, behöver du inte ta omvägen via banken för att lösa din finansiering. När du köper din solcellslösning av oss har du möjlighet att ansöka om ett förmånligt investeringslån på upp till 350 000 kronor med 2,95% ränta (2021-09-21). Investeringslånet är ett lån utan säkerhet som du inte behöver använda pantbrev för att få. Du väljer själv löptid på upp till 12 år och kan lösa lånet när du vill utan kostnad. Vi hjälper dig med ansökan om lånelöfte och du kan använda lånet direkt. Om du hellre vill det, ansöker du själv enkelt om lånelöfte på www.ecster.se.
Med lånelöftet beviljat är allt förberett och klart när du ska göra ditt köp. Du väljer själv om du vill skriva ut ditt lånelöfte eller hellre visar din legitimation för oss, så hämtar vi ditt lånelöfte digitalt. Tillsammans går vi igenom villkoren för lånet och skriver ett avtal. Du betalar en engångsavgift för att lägga upp lånet, ränta och en mindre administrativ avgift per månad. I övrigt tillkommer inga kostnader. Hör med oss för exakta villkor.

Räkneexempel:
Lån på 150 000 kr med en löptid på 12 år och med 2,95% rörlig ränta, förutsatt oförändrad ränta, samt 45 kr i administrativ avgift och uppläggningsavgift på 495 kronor, blir det genomsnittliga månadsbeloppet 1275 kr. 144 st betalningar med ett totalt belopp att betala om 183701 kr. Den effektiva räntan är 3,74 % och kreditkostnad blir 33 701 kr.
Den ungefärliga energibesparing på för en solcellsanläggning för motsvarande belopp är ca 15000 kr/år, vilket ger en besparing på 1250 kr/mån. Med andra ord betalar solcellslösningen i stort sett sig själv!

Dina fördelar
Snabbt
Ansök och få svar direkt på skärmen.
Enkelt
Slipp möten och pappersjobb på banken.
Tryggt
Individuell kreditprövning av Ecster.
Flexibelt
Välj löptid och lös lånet utan kostnad när du vill.

Lämna en kommentar