Nu söker vi Elektriker i Värmland!

Nordic Solar är ett företag som är verksam i en framtidsbransch – solenergi. Vi behöver nu förstärka med en eller flera elektriker som ska utgå från Karlstad eller Töcksfors tillsammans med våra övriga team som är placerade i området.

Vi utför solcellsinstallationer lokalt i närområdet men även i andra delar av södra Sverige och jobbet kan emellanåt innebära resor och övernattningar i tjänsten.

Vi tror att du som söker jobbet har några års erfarenhet med arbete inom el och gillar upplägget med variation under veckorna.
Du har förmåga att kunna lösa problem som kan uppstå och har en god kontakt med kunder.

Du kommer naturligtvis att få den upplärning du behöver kring de speciella förutsättningar som gäller för solcellsinstallationer. Till din hjälp har du också vår övriga personal som förutom att planera alla arbeten även finns till hands för att lösa frågor under arbetets gång.

Eftersom du och installationsteamet kommer att vara företagets huvudsakliga kontakt med många av våra kunder är det viktigt att du har lätt för att träffa nya människor och kan bemöta dessa på ett trevligt och professionellt sätt.

För att få mer information om Nordic Solar ber vi dig att vandra runt här på vår hemsida så tror vi du får en bra bild av vilka vi är och vad vi håller på med.

Vi tror du som söker jobbet är:

  • Serviceinriktad och kreativ
  • Gilla kundkontakt
  • 20 år eller äldre och några års erfarenhet av arbete med elinstallationer i byggnader
  • Är driven och självgående
  • Har adekvat yrkesutbildning
  • Har serviceanda och är kreativ
  • Har körkort

B-körkort är ett absolut krav, medan erfarenheter och kurser inom exempelvis takarbete, taksäkerhet, ställningar och arbetsliftar är meriterande.

Mer information om vilka vi är och hur vi jobbar hittar du på vår hemsida – www.nordicsolar.se
Om du är intresserad och tror att du skulle passa för jobbet är du välkommen att höra av dig till Hr-chef, Martin Eklund 070-643 28 44

Detta gör du genom att skicka ett mail till honom där du berättar lite om dig själv och vad du jobbat med tidigare. Bifoga gärna ett CV med arbetslivserfarenhet.

Mejlet märker du med ”Elektriker Värmland” och skickar till martin.eklund@nordicsolar.se

Nordic Solar är ett av Sveriges äldsta inom solcellsinstallatörsbranschen och verksam i hela Värmland (Arvika, Eda, Filipstad, Forshaga, Grums, Hagfors, Hammarö, Karlstad, Kil, Kristinehamn, Munkfors, Storfors, Sunne, Säffle, Torsby och Årjäng) och i Dalsland (Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Mellerud, Vänersborg och Åmål), men även i övriga Sverige och i Oslo-trakten.

Lämna en kommentar