Nu söker vi ytterligare en elektriker till Karlstad!

Vi är ett företag som håller på i en framtidsbransch – solenergi – och behöver nu förstärka med en elektriker som ska utgå från Karlstad. Vi utför solcellsinstallationer över stora delar av södra Sverige och jobbet kommer därför normalt att innebära resor måndag till torsdag med inarbetade fredagar. Resorna görs så gott som alltid tillsammans med ytterligare minst en person som då oftast är mer inriktad på det mekaniska montaget.

För att få mer information om Nordic Solar ber vi dig vandra runt här på vår hemsida och ta gärna en titt på filmen, så tror vi att du får en bra bild av vilka vi är och vad vi håller på med:

Får ej delas. Copyright 2022 Nordic Solar. Musik: Uplifting Piano Is av Music Unlimited, nedladdad från Pixabay.com

Vi tror att du som söker jobbet är:

  • 20 år eller äldre och har några års erfarenhet av arbete med elinstallationer i byggnader.
  • Är driven och självgående
  • Har adekvat yrkesutbldning
  • Har serviceanda och är kreativ
  • Har körkort

Eftersom du och ditt installationsteam kommer att vara företagets huvudsakliga kontakt med många av våra kunder är det viktigt att du har lätt för att träffa nya människor och kan bemöta dessa på ett trevligt och professionellt sätt.

B-körkort är ett absolut krav, medan erfarenheter och kurser inom exempelvis takarbete, taksäkerhet, ställningar och arbetsliftar är meriterande.

Om du är intresserad och tror att du skulle passa för jobbet är du välkommen att höra av dig till vår HR-chef Martin Eklund. Detta gör du genom att skicka ett mejl till honom där du berättar lite om dig själv och vad du jobbat med tidigare. Ett CV med utbildningar och arbetslivserfarenhet ska bifogas.

Mejlet märker du med ”Elektriker Karlstad” och skickar till Martin Eklund: martin.eklund@nordicsolar.se


Nordic Solar är ett av Sveriges äldsta inom solcellsinstallatörsbranschen och verksam i hela Värmland (Arvika, Eda, Filipstad, Forshaga, Grums, Hagfors, Hammarö, Karlstad, Kil, Kristinehamn, Munkfors, Storfors, Sunne, Säffle, Torsby och Årjäng) och i Dalsland (Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Mellerud, Vänersborg och Åmål), men även i övriga Sverige och i Oslo-trakten.

Lämna en kommentar