Registrera SMA-produkten nu och få ytterligare fem års garanti!

Registrera din SMA-Växelriktare nu och få ytterligare fem års garanti! Detta gäller växelriktare upp till och med 10kW.
SMA-hemväxelriktare som är driftsatta efter 1 oktober 2021 omfattas av 5+5 års full garanti* – gratis. Systemägare behöver bara registrera sina SMA-växelriktare online i SMA:s produktregistreringsportal inom 12 månader efter de är driftsatta. SMA tar hand om resten.

Observera att du själv måste registrera din växelriktare för att kunna utnyttja den förlängda garantin! Detta är en garanti mellan dig som kund och tillverkaren. Viktigt att du sparar bekräftelsen på att du fått den förlängda garantin.


» Registrera din SMA Växelriktare här!


Produktregistreringssidan är på engelska, önskar du registrera dig med svenska som språk så är det lämpligt att aktivera översättning i din webbläsare, eller byte till en webbläsare som har automatisk översättning.

För att kunna registrera dig krävs en e-postadress, växelriktarens serienummer, driftsättningsdatum och dina personliga uppgifter.
Som första steget måste du registrera ditt eget konto via ovan länk, när detta är gjort och du fått bekräftelse på mejl så kan du gå vidare till nästa steg, länk till nästa steg finns i mejlet.

Villkoren för respektive installationsland gäller. Växelriktare som ingår är Sunny Boy 1.5/2.0/2.5, Sunny Boy 3.0/3.6/4.0/5.0/6.0, Sunny Tripower 3.0/4.0/5.0/6.0, Sunny Tripower 8.0/10.0, Sunny Island 4.4/6.0/8.0, Sunny Boy Storage 2.5 och Sunny Boy Storage 3.7/5.0/6.0. För detaljerad information, se SMA:s garantivillkor.


» Läs mer om SMA-garantin här!