Stellan – vår klippa bakom ratten!

Stellan Carlsson är vår fantastiska lastbilschaffis som kör för oss när vi har större installationer med många paneler och annat som ska transporteras. Det kan till exempel vara till någon större BRF eller industri med stora ytor på taket som ska ha solpaneler.

Stellan och hans Stellans åkeri med hemmabas på Hammarö har kört en bit över tjugo år varav de tre senaste åren för oss på Nordic Solar.

-Det var Perra (läs: Per-Åke Örtlund) som ringde och hörde om jag hade tid, säger Stellan. Och det hade jag ju!

Vid valet av leverantörer och samarbetspartners har vi mycket höga krav när det gäller miljö och hållbarhet. Stellan, som både är svensk mästare och även en av världens bästa när det gäller att köra bränslesnålt, har inga problem att uppfylla de kraven när han är kör våra solpaneler.

-Ligger man ute och kör tusentals mil per år, måste man göra vad man kan för miljön. Och att köra solpaneler bränslesnålt känns extra bra! Och det är roligt att jobba med er, för det är aldrig några problem med något. Ni är helt otroliga att ha och göra med!

Och vi kan inte annat än att skicka samma beröm tillbaka, för det är helt otroligt att ha och göra med dig med Stellan!

Så när ni ser att Stellans Volvo är skyltad med Nordic Solars logga, då vet ni att det är solpaneler i lasten och ännu en solenergianläggning är på gång att installeras!

Lämna en kommentar