Tävla med oss: Sänk din elförbrukning – vinn solcellsladdare!

Med små små förändringar kan du sänka din elförbrukning med 10 procent. Släck lamporna, stäng av datorer och dra ur laddare när de inte används. Men vem sänker sin elförbrukning mest och vinner en solcellsladdare?

Tävla om en portabel solcellsladdare

För att sporra dig utlyser vi tillsammans med Energieffekt och El-center nu en tävling där de tre som sparar mest el i hemmet under november 2022 jämfört med november 2021 vinner en portabel solcellsladdare, värde 999 kr.

Det finns tre tävlingsklasser:

  • Villa
  • Bostadsrätt
  • Hyresrätt

Tävla så här:

När du fått elräkningen för november mailar du oss två bilder – en på årets novemberräkning och en på fjolårets, till news@elcenterab.se. Skriv “Energispartävling 2022” i brevets ämnesrad, och beskriv vilka insatser du gjort.

Skriv också namn, adress och om du bor i villa, bostadsrätt eller hyresrätt.

Sista dag att skicka in ditt tävlingsbidrag är 15 december, och vinnarna annonseras innan jul. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren själv.

Tävlingsinformation och 79 tips

Mer information om tävlingen finner du på El-centers hemsida. Här finns även tips på hur du kan spara el och därmed bli en vinnare (för det blir vi ju alla som sänker vår elförbrukning, eller hur?!).

Lämna en kommentar