Varmt välkommen Frida, vår nya VD!

Nu har det gått två veckor sedan Frida Johansson började hos oss på Nordic Solar som VD och nu har hon nog börjat bli lite varm i kläderna!

Det har varit två intensiva första veckor med inskolning på hög (i dubbel bemärkelse) nivå och hon har fått tid att lära känna oss alla på de olika avdelningarna och även fått prova på att installera solceller både på villa och entreprenad samt varit med vid en elinstallation, driftsättning och kundöverlämning. Hon har även hunnit med att jobba i lagret, varit med på säljmöten och fått utbildning i Safe Constructions.

Frida installerade paneler på en villa i Råtorp, Karlstad med Stefan och Gabriel.
Inte fick hon bara stå bredvid och titta på. Det är bara att dra igång skruvdragaren och köra på, under överinseende, förstås.
Därefter fick hon hänga med Martin och Mathias när det installerades en solcellsanläggning på nya Mörmoskolan, Hammarö.
Att arbeta på lagret en dag tillsammans med Ida och gänget ingick också i Fridas inskolning.
Frida hann allt med att sitta ner också och se hur de olika avdelningarna jobbar inom projekt, ekonomi, försäljning, inköp, marknad och eftermarknad. Här sitter hon med Daniel.

Det är en helt ny värld att jobba inom, så varför valde du att sadla om till solcellsbranschen, Frida?

-Kombinationen av ett värmländskt bolag som befinner sig i en tillväxtfas, superintressant bransch som är viktig för den gröna omställningen plus att jag hade hört att det var ett gôtt gäng som jobbade här, svarar hon raskt. Ingen tvekan där! Och hon har rätt! Det är ett gôtt gäng hon hamnat hos!

Vi alla i detta goa gäng önskar henne varmt välkommen som ny VD (som numera är en aningens varmare i kläderna än för två veckor sedan)!

Lämna en kommentar