Vi söker Solcellsmontörer!

Det är soliga tider för solenergibranschen, så vi behöver förstärka med dig som montör till vårt team. Vi tror du bor i Karlstad, Töcksfors eller i Norra Dalsland. Vi är ett av Sveriges äldsta inom solcellsinstallatörsbranschen och verksam i Värmland och Dalsland, men även i övriga Sverige och i Oslo-trakten.

Vi utför solcellsinstallationer lokalt i närområdet men även över stora delar av södra Sverige och jobbet kan därför innebära resor och övernattningar i tjänsten.

Vi tror att du som söker jobbet har några års erfarenhet med arbete inom t.ex bygg, plåt, lantbruk eller mekaniska montage och gillar upplägget med variation under veckorna. Du har förmåga att kunna lösa problem som kan uppstå och har en god kontakt med kunder. Du kommer naturligtvis att få den upplärning du behöver kring de speciella förutsättningar som gäller för solcellsinstallationer. Till din hjälp har du också vår övriga personal som förutom att planera alla arbeten även finns till hands för att lösa frågor under arbetets gång.

Eftersom du och ditt installationsteam kommer att vara företagets huvudsakliga kontakt med många av våra kunder är det viktigt att du har lätt för att träffa nya människor och kan bemöta dessa på ett trevligt och professionellt sätt.

B-körkort är ett absolut krav, medan erfarenheter och kurser inom exempelvis takarbete, taksäkerhet, ställningar och arbetsliftar är meriterande.

Mer information om vilka vi är och hur vi jobbar hittar du på vår hemsida – www.nordicsolar.se


Om du är intresserad och tror att du skulle passa för jobbet är du välkommen att höra av dig till Hr-chef, Martin Eklund 070-643 28 44

Detta gör du genom att skicka ett mail till honom där du berättar lite om dig själv och vad du jobbat med tidigare. Bifoga gärna ett CV med arbetslivserfarenhet.

Mejlet märker du med ”Montör”samt din ort och skickar till martin.eklund@nordicsolar.se

Lämna en kommentar